Vijesti

Naslovna » Vijesti » Sajam poslova u Krapinsko-zagorskoj županiji

Sajam poslova u Krapinsko-zagorskoj županiji

Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Krapina održava sedmi Sajam poslova 27. ožujka 2014. godine u Sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, a pod pokroviteljstvom Krapinsko-zagorske županije i Grada Krapine.

Sajam poslova prilika je za susret svih dionika na tržištu rada, s posebnim naglaskom na poslodavce i tražitelje zaposlenja, koji mogu ostvariti izravnu komunikaciju.

Sajam pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, potiče na aktivnosti u traženju posla, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

Sajam poslova namijenjen je poslodavcima, obrazovnim ustanovama, nezaposlenim osobama, studentima, učenicima te svima ostalima koji žele graditi karijeru i upoznati se sa ponudom na tržištu rada na području naše županije.

Kao dio aktivnosti Sajma organizira se i Dan profesionalnog usmjeravanja kako bi učenicima završnih razreda srednjih škola približili svijet rada i omogućili im priliku dogovoriti prvo zaposlenje, a učenicima osnovnih škola pomogli pri odabiru daljnjeg školovanja.

SCAN0000

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content