Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održana radionica na temu “Motivacija i samopouzdanje”

Održana radionica na temu “Motivacija i samopouzdanje”

Dana 17. veljače 2014. godine u prostorijama Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u Zaboku održana je radionica pod naslovom “Motivacija i samopouzdanje” koju su za nas organizirali Hrvatski zavod za zapošljavanje, područni ured Krapina u suradnji sa Obiteljskim centrom Krapinsko – zagorske županije!

Radionici su prisustvovali članovi i članice Društva multiple skleroze KZŽ, ali i članovi drugih udruga osoba s invaliditetom iz Koordinacije udruga osoba s invaliditetom Krapinsko- zagorske županije koji su mogli čuti korisne savjete, statističke podatke i mogućnosti za osobe s invaliditetom na tržištu rada u KZŽ-u.

Na samom kraju radionice mogla su se postaviti pitanja te su na taj način udruge, odnosno osobe s invaliditetom direktno došle do informacija koje su ih zanimale iz tog područja.

Hvala pročelnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje gospođi Mirjani Jurman, kao i predavačima gđi. Nadici Jokić i gđi. Anita Curiš iz HZZ PU Krapina i ravnateljici Obiteljskog centra KZŽ, gospođi Tanji Cujzek! IMG_1116 IMG_1115

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content