Doniraj

Naslovna » Doniraj
PODRŽITE NAŠ RAD

Postanite donator Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije

Postanite donator Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije i time podržite MS zajednicu u Krapinsko-zagorskoj županiji i aktivnosti koje provodimo.

Donirana sredstva koristit će se isključivo za podršku radu Društva multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije.

Za više informacija ili u slučaju da želite dogovoriti namjensku donaciju, kontaktirajte našu organizaciju putem e-maila: dms_krapina@sdmsh.hr ili telefonom na broj: 049 221 973

Hvala Vam!

Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije je jedina udruga u našoj županiji koja okuplja osobe oboljele od multiple skleroze, čime omogućava njihovu informiranost o pravima,  vrstama usluga u zajednici, o vrstama pomagala, povlasticama na koje imaju pravo te pružam različite socijalne usluge.

Uplata na žiro račun:

Donacije možete uplatiti na naš žiro račun DMSKZZ općom uplatnicom

Podaci za uplatu:

Primatelj: Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije

Adresa primatelja: Trg Dragutina Domjanića 6

Mjesto/sjedište primatelja: 49210 Zabok

OIB: 61077038174

IBAN: HR6723600001101650377
otvoren u Zagrebačkoj banci

Poziv na broj: 61077038174

Opis plaćanja: Donacija

Uputa za hrvatske tvrtke i obrte:

Donacija u novcu našem Društvu je za vašu tvrtku ili obrt porezno priznat trošak dok god iznos donacije nije veći od 2 % vašeg ostvarenog prošlogodišnjeg prihoda. Dokument kojim pravdate donaciju u novcu je izvadak sa transakcijskog računa na kojem je vidljiva isplata.

Više o donacijama i poreznim olakšicama pročitajte ovdje:

https://brojevi.hr/donacije-darovanja-porezne-olaksice/

Skeniraj uplatnicu za donaciju:

Naši vrijedni donatori

Želimo zahvaliti i istaknuti naše vrijedne donatore koji su podržali našu organizaciju. Ova stranica posvećena je prikazu logotipa naših dragocjenih donatora, koji su omogućili ostvarenje naših ciljeva i pružili podršku osobama oboljelim od multiple skleroze.

S ponosom ističemo logoe donatora koji su svojim velikodušnim doprinosima pomogli naše projekte, programe rehabilitacije, podršku oboljelima, edukaciju i istraživanja. Njihova podrška i angažman omogućuju nam da pružimo kvalitetniju skrb i poboljšamo kvalitetu života osoba s multiplom sklerozom u našoj županiji.

Svaki logo predstavlja vrijedan doprinos koji je pomogao ostvariti našu misiju. Klikom na svaki logo imate priliku saznati više o donatoru i posjetiti njihovu web stranicu. Ovo je naš mali način zahvale za njihovu podršku.

Hvala svim našim donatorima na njihovoj velikodušnosti i podršci. Bez vas, naš rad ne bi bio moguć. Ako želite postati donator i pridružiti se našoj misiji, molimo vas da nas kontaktirate putem navedenih kontaktnih informacija.

Skip to content