Digitalna knjižnica

Naslovna » Digitalna knjižnica
DIGITALNA PODRŠKA ZA MS ZAJEDNICU

Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije

Ova stranica je mjesto gdje ćete pronaći brojne publikacije, galerije, videozapise i kampanje koje će vam pomoći da se informirate o multipli sklerozi te bolje razumijete ovu kroničnu bolest.

Svjesni smo da je život s multiplom sklerozom pun izazova i da su potrebni podrška, informacije i edukacija kako bi se olakšala borba s ovom bolešću. Stoga smo stvorili digitalnu knjižnicu koja će vam pomoći da se bolje informirate o ovoj bolesti, kao i o mogućnostima liječenja, prevenciji i upravljanju simptomima.

U odjeljku Publikacije naći ćete brojne članke, knjige i druge materijale koji će vam pomoći da bolje razumijete simptome, liječenje i život s multiplom sklerozom. U odjeljku Galerije pronaći ćete fotografije i ilustracije koje prikazuju kako izgleda život s ovom bolešću. U odjeljku Video možete pogledati snimke intervjua s pacijentima, stručnjacima i drugim osobama koje se bave multiplom sklerozom. Naposljetku, odjeljak Kampanje sadrži informacije o raznim kampanjama koje Društvo provodi kako bi podiglo svijest o ovoj bolesti te potaknulo društvo da se bavi ovim važnim pitanjem.

Istražite resurse o MS-u

Knjižnica za život s MS-om

Publikacije

Stani pod moj kišobran

Samostalnost i neovisno življenje naš je cilj

RES – brošura programa

Grupe samopomoći – Savez Alpe Jadran

Bontoniraj se za MS

Monografija DMSKZŽ

Galerija

Video

Kampanje

Skip to content