Vijesti

Naslovna » Vijesti » Donacija Germanie Sport

Donacija Germanie Sport

Bivši nogometaš Matija Matko odigrao je dobitni humanitarni listić, pogodivši svih pet parova na svojem listiću, te donirano naše Društvo!

Bivši igrač Rijeke, Intera, Gorice, kao i Sarajeva, Zrinjskog, Zvijezde, Hrvatskog Dragovoljca, CSKA, uspio je pogoditi ludi tečaj od čak 4,30 na neriješeni ishod u regularnom vremenu Kup utakmice između Rudeša i Vinogradara i ostvario je tako rekordni dobitak u našoj humanitarnoj akciji.

Do sada je najveći dobitak osvojio gimnastičar Marijo Možnik i to iznos od 4.016 kuna za udrugu Krijesnica, a Matko je ‘skinuo’ dobitak od čak 5.364 kune. On, prema izboru našeg gosta, ide Društvu multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, koja je osnovana radi unapređenja liječenja, istraživanja, rehabilitacije i zaštite osoba oboljelih od multiple skleroze i srodnih bolesti, koja okuplja svoje članove na čitavom području Krapinsko-zagorske županije.

Hvala Matiji!!!!

 

Svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljuje se listić kojeg ispunjava neki gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Zahvaljujemo se Germania Sport i Matiji Matku na odabiru našeg Društva!

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content