Vijesti

Naslovna » Vijesti » Istraživanje MS-a

Istraživanje MS-a

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije moli sve svoje članove i članice da odvoje svoje vrijeme i pomognu u istraživanju multiple skleroze. Istraživanju je pristupila gđa. Ivona Matešić, te Vam prenosimo njenu molbu u cijelosti:

Poštovani,

u sklopu studija psihologije na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, za diplomski rad provodim istraživanje kojim se ispituju klinički indikatori i simptomi multiple skleroze. Istraživanje obuhvaća osobe s dijagnozom multiple skleroze. Glavni je cilj istraživanja pobliže objasniti, dosad nedovoljno istražene, psihološke faktore koji doprinose osjećaju umora u multiploj sklerozi, kako bi se poboljšala podrška i pospješile intervencije za povećanje kvalitete života oboljelih.

Svi podaci koji će se prikupiti u istraživanju su strogo povjerljivi i koristit će se isključivo u istraživačke svrhe. Vaši odgovori su ANONIMNI te ih nikako nije moguće povezati s Vama.
Ispunjavanje upitnika traje 20-ak minuta.
Molim Vas za pomoć u prikupljanju podataka.  Upitnik za sudjelovanje se nalazi na sljedećem linku: https://docs.google.com/forms/d/1bGOYu2Pvr_e67_tlXz912yRd5rdd-wRhcFXNBKOhPNk/viewform

Ukoliko imate kakvih pitanja ili nejasnoća, ili pak želite dodatne informacije o istraživanju, slobodno se obratite na adresu elektroničke pošte: ivona.matesic@gmail.com

Unaprijed Vam srdačno zahvaljujem na sudjelovanju i pomoći,

Ivona Matešić

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content