Vijesti

Naslovna » Vijesti » Kampanja povodom Svjetskog dana MS-a

Kampanja povodom Svjetskog dana MS-a

Ove godine Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u suradnji sa Savezom obilježava Svjetski MS dan kampanjom pod nazivom “Ja sam više od MS-a!”. Ove godine Svjetski dan multiple skleroze obilježavamo 25.05.2016. godine u Zagrebu, a isti taj tjedan i u Krapinsko – zagorskoj županiji.
Kako bi ovu kampanju proveli što učinkovitije,  dijelimo priče naših članova kako bi javnosti pokazali da MS nije nešto što nas može spriječiti u svakodnevnom životu. Snimamo fotografije naših članova, njihove poruke, video uratke itd.  Dvadeset fotografija ćemo otisnuti na velikom formatu te organizirati izložbu u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, a u našoj županiji ćemo prikazati izložbu u elektronskom obliku, ali isto tako i otisnuti te organizirati svečanost povodom tog dana.
Svi mi možemo promijeniti neka razmišljanja, jer iako je multipla skleroza u nekim trenucima “Nevidljiva bolest”, naši članovi i članice se itekako bore sa svim simptomima i mole da ih sutra ne dočeka neko novo lice multiple skleroze.
Pozivamo sve ljude dobre volje da nam se jave ukoliko nas žele podržati i proširiti svoje poruke podrške. Neka javnost čuje Vaše poruke podrške osobama oboljelim od multiple skleroze. Neka osobe oboljele od multiple skleroze vide da nisu same.

za-poruke-s-DMS-KZŽ

DSC_3960
DSC_3966
Mreža udrga Zagor
Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content