Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održan partnerski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju”

Održan partnerski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju”

Zabok-4.8.2016 (7) (640x480)Dana 4. kolovoza 2016. održali smo radni sastanak partnera u projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” (HR.2.3.05-0008) financiranog iz ESF-a. Projekt, kojim su osigurani osobni asistenti za 9 korisnika – osoba s invaliditetom, vodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije, a na sastanku su prisustvovali i predstavnici Zagorske razvojne agencije koji su u projektu u ulozi vanjskih evaluatora.

 

 

Na sastanku je voditeljica projekta Svjetlana Pripeljaš upoznala predstavnike partnerskih organizacija (Društvo multiple skleroze Varaždniske županije i Udruga invalida Donja Stubica) o cjelokupnoj provedbi projekta do kraja srpnja 2016. godine. Na sastanku su prisustvovale i osobne asistentice iz Varaždinske županije, koje su iznijele svoje dojmove o samoj provedbi, te smo došli do nekih zaključaka vezanih uz poboljšanje usluge kod njihovih korisnica.

Zabok-4.8.2016 (5) (640x480)Jedno od pitanja je bilo i mogućnost nastavka projekta, ali na žalost do sada još ništa sa sigurnošću nismo mogli potvrditi.

Na sastanku je predstavnica Zagorske razvojne agencije prisutnima predstavila način na koji provode vanjsku evaluaciju, te s kakvim se problemima susreću.

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content