Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održan sastanak Koordinaciju udruga OSI KZŽ

Održan sastanak Koordinaciju udruga OSI KZŽ

IMG_0296

Dana 8. studenog 2013. godine održan je Sastanak Koordinacije Udruga osoba s invaliditetom s područja Krapinsko – zagorske županije u prostorijama Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u Zaboku, Trg Dragutina Domjanića 6.
Sastanku su prisustvovali predstavnici osam od deset udruga koje su potpisnice Sporazuma o partnerstvu i suradnji. Koordinacija udruga osoba s invaliditetom okuplja sve aktivne udruge osoba s invaliditetom na području Krapinsko zagorske županije koje broje zajedno više od 2000 osoba s invaliditetom.
Sastanku je prisustvovala i Zamjenica župana za društvene djelatnosti, gospođa Jasna Petek, kao i viša sručna suradnica za socijalnu skrb, gospođa Miljenka Mužar Sertić koja je izabrana i za zapisničara sastanka. Isto tako sastanku je prisustvovao v.d. pročelnik upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade, gospodin Nikola Gospočić, dipl.pravnik, koji nam se predstavio i najavio daljnju suradnju.
Na sastanku se raspravljalo o zajedničkom obilježavanju Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i o drugim važnim pitanjima vezano za poboljšanje kvalitete života osoba s invaliditetom s područja Krapinsko – zagorske županije!

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content