Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održana Redovna godišnja skupština DMSKZŽ

Održana Redovna godišnja skupština DMSKZŽ

27.06.2016 (27) (640x480)
Dana 27. lipnja 2016. godine održana je Redovna godišnja Skupština Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u Centru za mlade i nezavisnu kulturu u Zaboku. Na samom početku predsjednica Nada Smrekar pozdravila je sve prisutne i zahvalila na odazivu i pozdravila goste, te je dala riječ tajnici Društva Svjetlani Pripeljaš koja je vodila skupštinu. Na Skupštini smo jednoglasno usvojili godišnji izvještaj o radu za 2015. Godinu, kao i financijski izvještaj. Predstavili smo i usvojili Strateški plan društva za razdoblje 2016. Do 2020. Godine u kojemu smo si zacrtali sljedeće ciljeve: Jačanje postoječih i daljnja diverzifikacija izvaninstitucionalnih usluga, Razvoj socijalnog poduzetništva i Povečanje učinkovitosti, izgradnja kapaciteta i razvoj organizacije. Uz strateški plan predstavili smo i usvojili i Operativni plan i financijski plan za 2017. Godinu. Prisutne članove smo upoznali i sa projektima i programima koje provodimo, a i sa problemima u provedbi.
27.06.2016 (38) (640x480)
Članovi i članice su upoznati sa planom za obilježavanje Nacionalnog dana multiple skleroze u rujnu, pa ćemo zajedničkim snagama ponovno organizirati jedno prekrasno druženje svih nas.
Na Skupštini su prisustvovali članovi i članice Društva, kao i gosti. Od gostiju su nas podržali predstavnica Krapinsko – zagorske županije, Miljenka Mužar Sertić koja je naglasila da naše Društvo je prepoznato kao partner u svim aktivnostima u županiji, te da je županija zahvalna na svemu što radimo za dobrobit svih osoba oboljelih od multiple skleroze, kao i ostalih osoba s invaliditetom. Naglasila je da joj je veoma drago što se trudimo i kroz mnoge projekte i programe koje provodimo radimo na kvaliteti života svih osoba oboljelih od multiple skleroze. Na Skupštini je prisustvovao i Pročelnik Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, PU Krapina Goran Vukmanić, koji je naglasio da smo u izvještajima nekoliko puta naveli HZZ kao partnera u projektima, te da se iskreno nada da će se to partnerstvo i dalje nastaviti, te da će svakako raditi na tome da partnerstvo bude još jače. Predstavnica Kuće za ortopedska i druga pomagala Salvus d.o.o. se zahvalila na pozivu u svoje ime i u ime još dva predstavnika, pozdravila je sve prisutne i pozvala ih na suradnju, a sve za dobrobit svih članova i članica Društva. Zagor, Ivana Radanović. Hvala svim gostima na podršci. Predsjednica je zahvalila i medijima koji nas podržavaju kroz cijelu godinu i onima koji su nas došli podržati i na samu skupštinu.
Nakon službenog dijela Skupštine sve prisutne smo pozvali na domjenak i druženje.
27.06.2016 (13) (640x480)
27.06.2016 (32) (640x480)
27.06.2016 (72) (640x480)
Hvala svima na aktivnom radu i podršci!
Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content