Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održana Redovna godišnja skupština DMSKZŽ

Održana Redovna godišnja skupština DMSKZŽ

Na temelju Članka 31. Statuta Društva multiple skleroze Krapinsko zagorske županije (DMSKZŽ), dana 14. lipnja 2013. godine (petak) održana je Redovna godišnja Skupština DMSKZŽ, u Restoranu Lilly, Bedekovčina, Matije Gupca 10, s početkom u 16:30 sati.

Na samom početku predsjednica Nada Smrekar pozdravila je prisutne članove i članice, kao i goste. Od gostiju odazvala je zamjenica župana za društvene djelatnosti gospođa Jasna Petek, predstavnice Ortopedske kuće Salvus d.o.o. i Doktorica Mirjana Bakran.

Gospođa Petek je izrazila zadovoljstvo što je prisustvovala našoj skupštini, te naglasila da prenosi pozdrave gospodina Župana koji nije mogao doći zbog unaprijed dogovorenih obaveza. Isto tako je naglasila da temeljem Nacionalne strategije i županijskih strategija županija nastoji pomagati svima kojima je to potrebno, pa tako i našem Društvu, koje okuplja članove i članice s područja cijele Krapinsko – zagorske županije! Veseli se našoj budućoj suradnji! Doktorica Bakran je pohvalila rad te je naglasila da nam želi više ovakvih druženja kako bi se osjećali bolje bez samih lijekova za multiplu sklerozu!

Skupština je tekla prema predloženom dnevnom redu. Verifikacijska komisija je utvrdila kvorum, za zapisničara je izabrana tajnica Društva Svjetlana Pripeljaš! Članovi i članice su pohvalili rad udruge koju zajedno kreiramo iz dana u dan. Na kraju samog službenog dijela druženje smo nastavili uz prigodan domijenak. Zahvaljujemo Zavodu za javno zdravstvo KZŽ koji nam je omogućio sokove za druženje!

Na kraju svakoj članici i članu podijeljeni su poklon paketi!

 

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content