Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održana Redovna godišnja skupština

Održana Redovna godišnja skupština

Dana 27. kolovoza 2015. godine održana je Redovna godišnja Skupština Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u Centru za mlade i nezavisnu kulturu. Na Skupštini su prisustvovali članovi i članice Društva, kao i gosti. Od gostiju su nas podržali Zamjenica župana za društvene djelatnosti gospođa Jasna Petek koja je naglasila da naše Društvo je jedno od najboljih udruga s područja naše županije, te da smo ravnopravni partneri sa Krapinsko – zagorskom županijom. Naglasila je da joj je veoma drago što se trudimo i kroz mnoge projekte i programe koje provodimo radimo na kvaliteti života svih osoba oboljelih od multiple skleroze. Dr. Sanja Kovačić, neurolog iz Opće Bolnice Bračak naglasila je kako joj je drago što smo ju pozvali, te je vrlo rado prihvatila poziv da uđe u naš Stručni odbor za medicinska pitanja i da će nastojati svojim aktivnim radom pomoći svim osobama oboljelim od multiple skleroze s područja naše županije. Ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo KZŽ gospodin Tomislav Jadan je bio ponovno donator ove Redovne godišnje Skupštine, te je isto tako pohvalio rad udruge i naglasio da je uvijek spreman pomoći. Predstavnica Kuće za ortopedska i druga pomagala Salvus d.o.o. gospođa Dijana Semov se zahvalila na pozivu, pozdravila je sve prisutne i pozvala ih na suradnju kako bi poboljšali i ovako odlićnu suradnju, a sve za dobrobit svih članova i članica Društva. Dr. Ivica Balagović, urolog iz naše bolnice je zahvalio na pozivu, te je naglasio da mu je drago što surađuje s našim Društvom i spreman je i proširiti navedenu suradnju. Dr. Ivica Merkaš, psihijatar u mirovini je na kraju kratko i jasno rekao “Slažem se sa svima Vama”. Od gostiju bila je i koordinatorica Mreže udruga Zagor gospođa Ivana Radanović koja je rekla da se ne osjeća kao gost nego kao domaćin, pošto mnogo surađujemo, ali je naglasila da trebamo proširiti suradnju vezanu za Volonterski centra, kao i volontiranje osoba s invaliditetom. Hvala svim gostima na podršci.

Na Skupštini smo osim redovnih izvještaja i planova Donijeli i novi Statut Društva prilagođen Zakonu o udrugama, u kojeg smo uveli osim djelatnosti koje inače provodimo i gospodarske djelatnosti, kao i likvidatora udruge za koju je izabrana aktualna predsjednica Nada Smrekar. Uz Statut donijeli smo i Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji radnih mjesta.

Nakon službenog dijela Skupštine sve prisutne smo pozvali na domijenak koji nam je dostavio Restoran Lilly iz Bedekovčine, a sokove i kavu nam je donirao Zavod za javno zdravstvo KZŽ.
Hvala svima na aktivnom radu i podršci!

IMG_3090 (640x480)

IMG_3108 (640x480)

IMG_3119 (640x480)

IMG_3117 (640x480)

IMG_3121 (640x480)

IMG_3127 (640x480)

IMG_3138 (640x480)

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content