Vijesti

Naslovna » Vijesti » Savjet za razvoj civilnog društva KZŽ

Savjet za razvoj civilnog društva KZŽ

Danas je održana posljednja sjednica ovog saziva Županijskog savjeta za razvoj civilnoga društva. Sjednici Savjeta su prisustvovale i predsjednica Nada Smrekar i tajnica Svjetlana Pripeljaš.

Na sjednici je prezentirano i usvojeno Izvješće o radu za razdoblje 2014.-2018. godine. Provedeno je niz aktivnosti, od rasprave o Pravilniku za dodjelu sredstava udrugama, do provedbe međunarodnog projekta, informiranja javnosti te kao jedna od najvažnijih aktivnosti- izrađena je Strategija razvoja civilnoga društva KZŽ. Rad Savjeta prepoznat je i na nacionalnoj razini. Općenito je zaključeno da je rad Savjeta ocijenjen uspješnim.

Na sjednici su također prezentirani  natječaji i javni pozivi za financiranje programa i projekata udruga od strane Krapinsko-zagorske županije planirani za 2019. godinu. Ujedno se  raspravilo o raznim aspektima postupka dodjele sredstava, od same prijave programa ili projekta do izvještavanja, te su predložene izmjene u cilju poboljšanja samog postupka dodjele sredstava.

Najavljeno je i raspisivanje Javnog poziva za isticanje kandidatura za članove/ice novog saziva Savjeta i njihove zamjenike/ce.

Sljedećem sazivu želimo uspješan rad!

46228473_2072766889703160_1881215226339131392_o

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content