Vijesti

Naslovna » Vijesti » Savjet za razvoj civilnog društva RH – izbor

Savjet za razvoj civilnog društva RH – izbor

‼️ Podsjećamo da je Savjet za razvoj civilnog društva RH otvorio glasovanje za članove novog saziva za razdoblje 2023. – 2026. Naša je organizacija kandidirala članicu i zamjenicu članice za područje skrbi o osobama s invaliditetom, kako bismo se još snažnije zalagali za osobe s invaliditetom i njihovu borbu za priznavanje prava!
⚖️✅ Više od pola milijuna osoba s invaliditetom koje žive u Hrvatskoj zaslužuju puno poštivanje ljudskih prava, u čemu upravo organizacije civilnog društva imaju iznimno važnu ulogu. Upravo su naše udruge često jedina poveznica osoba s invaliditetom i sustava, a u mnogim sredinama su jedini pružatelji usluga. Želimo još proaktivnije sudjelovati unutar ovog nacionalnog savjetodavnog tijela u provođenju akata strateškog planiranja za stvaranje poticajnog okruženja za razvoj civilnoga društva, na razvoju filantropije, socijalnog kapitala i međusektorske suradnje u Republici Hrvatskoj.
➡️➡️ Glasati za naše kandidatkinje Svjetlanu Pripeljaš i Natašu Hlaban mogu udruge čiji se rad primarno odvija u području skrbi osoba s invaliditetom, a na linku su upute o glasovanju (koje je otvoreno do 28. lipnja) i glasački listići.
Hvala na podršci! 🧡
https://udruge.gov.hr/vijesti/javni-poziv-na-glasovanje-za-kandidate-za-clanove-i-kandidate-za-zamjenike-clanova-savjeta-za-razvoj-civilnoga-drustva-iz-reda-udruga-za-razdoblje-2023-2026/5684
Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content