Vijesti

Naslovna » Vijesti » Trening za planiranje i programiranje razvoja

Trening za planiranje i programiranje razvoja

fotografija 2

Zagorska razvojna agencija d.o.o. provodi projekt pod nazivom Lokalna partnerstva za zapošljavanje – mogućnosti za otključavanje lokalnog talenta. Projekt je odobren u sklopu Programa Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja, IPA IV. Jedna od glavnih aktivnosti projekta je Trening za planiranje i programiranje razvoja. Aktivnost uključuje set od osam radionica na temu strateškog planiranja i programiranja. Glavni cilj ove edukacije je podizanje svijesti sudionika o nužnostima planiranja i postizanja uspjeha u regionalnoj / lokalnoj politici razvoja.

Dana 7. siječnja 2014. godine Tajnica Društva gospođa Svjetlana Pripeljaš kao članica partnerskog viječa za izradu Strategije prisustvovala je prvoj u nizu radionica koja je obuhvačala uvod u strateško planiranje.

Radionici je prisustvovala i zamjenica župana za društvene djelatnosti gospođa Jasna Petek, kao i zamjenik župana za gospodarstvo, gospodin Anđelko Ferek Jambrek, gospođa Mirjana Jurman, pročelnica HZZ-a iz Krapina te mnogi drugi ispred općina, gradova, tvrtki s područja KZŽ i drugih organizacija.
Predavač radionice je bila gospođa Andrea Vugrinović iz Superne d.o.o.

Sljedeča radionica je zakazana za zadnji tjedan u siječnju.

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content