Vijesti

Naslovna » Vijesti » Donacija automobila!

Donacija automobila!

IMG_0003

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije dana 18. listopada 2013. godine dobilo je svoj službeni automobil kao rezultat dugogodišnje suradnje sa tvrtkom Salvus d.o.o.
Salvus d.o.o. je veledrogerija lijekovima, medicinskim proizvodima i dodacima prehrani, osnovana 2002. godine. Misija Salvusa je da bude društveno odgovorna kompanija koja brije o korisnicima kroz dostupnost vrhunskih proizvoda i usluga, pouzdan je partner i poželjan poslodavac orijentiran na stvaranje dodatne vrijednosti u društvu. Na taj način je i postao dugogodišnji suradnik našem Društvu. Već dugih 11 godina Trvtka Salvus opskrbljuje naše članove i članice ortopedskim i drugim pomagalima, te na taj naćin povećava kvalitetu njihovih života. Sada je otvorilo još jednu maloprodajnu poslovnicu i to u Zaboku, pa su nam sada još bliže. Povodom tog otvorenja donirali su našem Društvu automobil, kako bismo još kvalitetnije mogli brinuti o našim članovima i članicama i biti im dostupni!

VELIKO HVALA gospodinu Teodoru Švaljek, vlasniku tvrtke Salvus, na ovoj velikoj donaciji! Hvala i direktorici Salvusa gospođi Ivani Vurić na podršci, kao i suradnicima Dijani Deliji i Martini Cesarec! Nadamo se da će i dalje ovako kvalitetno opskrbljivati sve naše članove i članice ortopedskim pomagalima, te na taj naćin olakšati im život!!!

Galeriju fotografija možete pogledati na facebook stranici Društva! Uskoro i ovdje!

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content