Vijesti

Naslovna » Vijesti » Hvala donatorima!!!!

Hvala donatorima!!!!

Hvala najljepše svima koji su nas pratili svojim donacijama od početka ove godine, a to su:

U proizvodima:
Dona trgovina, Donja Stubica
Neva d.o.o.
JGL – Jadran Galenski Laboratorij d.d. Rijeka
Cedevita d.o.o.
Ljekarne Švaljek
Ljekarna Krapinsko – zagorske županije, Zabok
Herba Laboratorij

Financijska potpora:
Salvus d.o.o.
Meditex
Krakom d.o.o.
Humkom d.o.o.
Jedinstvo d.d.
Vetropack straža d.d.
Agencija za lijekove i medicinske proizvode
Stjepan Merkaš
Grad Zabok
Općina Marija Bistrica
Općina Đurmanec

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije dobilo je financijsku potporu za projekt “Osobni asistent za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta” od Ministarstva socijalne politike i mladih za sedam korisnika, osobe oboljele od multiple skleroze. Projekt će se provoditi sljedeće tri godine sigurno. Isto tako Društvo je dobilo financijsku potporu od Krapinsko – zagorske županije.

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije trenutno provodi i projekt “Zajedno možemo sve”. Projekt se provodi volonterski od strane neurologa i psihologa, kao i voditeljice projekta. Isto tako provodimo i projekt “Dnevni boravak za osobe oboljele od multiple skleroze” koji ima za cilj samofinanciranje. Ovdje su jako aktualne kreativne radionice, ali i ukoliko koga zanima kako napisatio CV ili molbu.

Trenutno imamo za cilj donacijom dobiveno kombi vozilo, prenijeti u naše vlasništvo. To iziskuje mnoge troškove, ali nadamo se da ćemo uspjeti kako bismo našim članovima omogućili lakši dolazak na aktivnosti u udrugu.

Još jednom hvala najljepše svim sponzorima i donatorima koji nas prate kroz cijelu godinu, nadamo se i daljnjoj suradnji!

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content