Vijesti

Naslovna » Vijesti » IX Sajam udruga KZŽ

IX Sajam udruga KZŽ

Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije je prisustvovalo devetom Sajmu udruga Krapinsko – zagorske županije koji je organizirala Mreža udruga Zagor. Sajam je održan u subotu, 31. svibnja 2014., u Kumrovcu, na šetalištu ispred Starog sela Kumrovec .

 Ciljevi Sajma su okupljanje aktivnih udruga s područja županije, povezivanje udruga i stvaranje zajedničkih projekata i programa te predstavljanje rada udruga lokalnom stanovništvu i posjetiteljima. Sajam udruga sufinancira Krapinsko-zagorska županija kroz sufinanciranje Županijskog programa djelovanja za mlade. Sajam udruga svake se godine odvija u drugom gradu/općini a domaćin Sajma je svake godine jedna od članica Mreže udruga Zagor, ove godine je to bila Kumrovečka udruga mladih.

Od gostiju sajmu su prisustvovali/e i zamjenica župana za društvene djelatnosti gospođa Jasna Petek, pročelnik upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb, udruge i mlade, gospodin Nikola Gospočić, kao i načelnik općine Kumrovec i gradonačelnik grada Oroslavja.

IMG_0905 (478x640)

IMG_1580 (640x480)

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content