Vijesti

Naslovna » Vijesti » Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Dana volontera!

Obilježavanje Međunarodnog dana osoba s invaliditetom i Dana volontera!

Dragi naši/e,

Dana 5.prosinca 2013. godine obilježili smo Međunarodni dan osoba s invaliditetom, kao i Dan Volontera, u prostorijama Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije u Zabok. Tvrtka Salvu d.o.o. u suradnji sa Sestrom Zdenkom Petković organizirala je za naše članove i članice predavanje o inkontinenciji, kao i besplatno mjerenje šečera u krvi i krvnog tlaka, te savjetovalište o ortopedskim i drugim pomagalima! Nakon predavanja članovi i članice su mogli postaviti pitanja, a sestra Zdenka je stručno ogovarala. Poruka svim članovima i članicama koji imaju problema za inkontinencijom bila je da sami moraju zadati zadatak svom tijelu, ali i imati veliku volju! Nakon predavanja uslijedilo je mjerenje šečera i tlaka, te se kod nekih članova i članica i pokazalo da imaju dosta povišen šečer i uputilo ih se na daljnju obradu, kako bi se u startu sanirala svaka sumnja!

Hvala Ortopedskoj kući Salvus d.o.o. i sestri Zdenki Petković na lijepom i ugodnom druženju i na korisnim savjetima! Isto tako hvala novinarima sa Jabuke TV-a što nas uvijek vijerno prate! Prilog o ovom događaju možete pratiti u utorak, 10.12. na Jabuci TV u emisiji V Zagorju!

Hvala i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva na institucionalnoj potpori jer smo na taj način mogli se više posvetiti našim članovima i članicama!

 

 

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content