Vijesti

Naslovna » Vijesti » Održana interna kvalitativna procjena OA i KOA

Održana interna kvalitativna procjena OA i KOA

19-10-2016-zabok-1-640x480Jučer je u prostorijama Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije održan zajednički sastanak svih dionika uključenih u projekt “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” kojeg Društvo provodi u partnerstvu sa Udrugom invalida Donja Stubica i Društvom multiple skleroze Varaždinske županije. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, a vanjsku evaluaciju projekta provodi Zagorska razvojna agencija.

 

 

19-10-2016-zabok-13-640x480Tema ovog zajedničkog sastanka je bila “Interna kvalitativna procjena”, a na sastanku su osim predstavnika partnerskih organizacija prisustvovali i svi korisnici usluge osobne asistencije (njih ukupno 9), kao i njihovi osobni asistenti.

 

 

 

 

19-10-2016-zabok-19-640x480Sastanak je imao za cilj predstavljanje rezultata samog projekta, pošto projekt završava krajem listopada. Isto tako svi korisnici i osobni asistenti su imali priliku podijeliti sa ostalima svoja iskustva u provedbi ovog projekta. Svakako su zaključci očekivani. Svaki korisnik koji je sudjelovao u projektu se boji ostali bez svog osobnog asistenta, osobni asistenti su svakako razočarani što neće više imati prilike zaraditi svoju plaću. Svakako je i potreba za povećanjem broja sati rada velika kod nekih korisnika. Nakon svih razgovora zadržali smo se na zajedničkom druženju.

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content