Vijesti

Naslovna » Vijesti » Početak projekta pomoćnika u nastavi

Početak projekta pomoćnika u nastavi

Društvu multiple skleroze KZŽ odobreno je pet pomoćnika u nastavi kojeg financira Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta, a pomoćnici su danas počeli raditi u Osnovnoj školi u Zaboku, Velikom Trgovišću i Gornjoj Stubici. Dana 1.9.2016. godine održana su dva sastanka vezana uz projekt osiguravanja pomoćnika u nastavi za djecu s teškoćama u razvoju.

1.9.2016-Zabok (4) (640x480)Održan je partneski sastanak sa predstavnicima škole na kojem su predstavnici upoznati sa pravilima koje udruga mora ispuniti prilikom zapošljavanja pomoćnika, dati su im na uvid zamolbe i životopisi osoba koje ispunjavaju uvjete za pomoćnike, te smo došli do zajedničkog riješenja oko zapošljavanja. Partnerima se je predstavila i voditeljica ovog projekta, zaposlena psihologica u Društvu, te se nadamo uspješnoj suradnji.

 

 

 

1.9.2016 - Zabok (3) (640x480)Isto tako održan je i sastanak sa potencijalnim pomoćnicima u nastavi. Pomoćnici su se upoznali sa predstavnicima škola, te su upoznati sa radom svake škole.

 

 

 

 

1.9.2016- ZABOK (4) (640x480)Pomoćnici su nakon toga potpisali ugovore u radu i dostavili svu potrebnu dokumentaciju vezanu uz prijavu, a voditeljica projekta ih je ukratko educirala o radu sa djecama s teškoćama u razvoju.

 

 

 

 

Svim pomoćnicima želimo uspješnost u radu, a djeci sretan početak nove školske godine.

 

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content