Vijesti

Naslovna » Vijesti » Poziv na konferenciju za novinare

Poziv na konferenciju za novinare

Pozivamo vas na konferenciju posvećenu projektu „KISS – Kreativne industrije, samozapošljavanje i samopouzdanje“ financiranom iz ESF-a koji provodi Društvo multiple skleroze Krapinsko-zagorske županije u suradnji s partnerima – Krapinsko-zagorskom županijom i  Mrežom udruga Zagor. Konferencija će se održati u ponedjeljak, 15. travnja s početkom u 13.00 sati u Zelenoj dvorani u Zaboku.

Projekt je primarno namijenjen nezaposlenim mladim osoba i nezaposlenim osobama s invaliditetom koje imaju želju naučiti više o kulturnim i kreativnim industrijama kao pokretaču gospodarstava i (samo)zapošljavanja, a pritom se žele dodatno educirati.

U okviru projekta koji traje do 6. siječnja 2021. godine provest će se nekoliko verificiranih programa – web dizajn, modni dizajn, engleski jezik A1 i engleski jezik B1. Uz to, provest će se i nekoliko radionica – one o kreativnim i kulturnim industrijama, odnosno o trendovima i mogućnostima, samozapošljavanju i poduzetništvu te program pripreme na tranziciju koji će obraditi niz tema – svladavanje  stresa i niskog samopouzdanja, uvid u vlastite potencijale, generiranje poslovnih ideja te primjere iz stvarnog života.

Molimo potvrdu vašeg dolaska na mail: dms_krapina@sdmsh.hr ili telefonom na broj 049/221-973.

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content