Vijesti

Naslovna » Vijesti » Radni sastanak – civilno društvo u regiji Alpe Adria

Radni sastanak – civilno društvo u regiji Alpe Adria

Radni sastanak za partnere u projektu „Razvoj civilnog društva u regiji Alpe Adria pod nazivom „Good Practice Day Klagenfurt“ održan je u ponedjeljak, 29. siječnja 2018. godine u Klagenfurtu.

Na sastanku je predstavljen projekt, čiji je nositelj Krapinsko-zagorska županija, te su razmijenjena iskustva u suradnji organizacija civilnog društva sa tijelima javne vlasti kao i mogućnosti financiranja.

Na sastanku su sudjelovali Miljenka Mužar Sertić ispred Krapinsko-zagorske županije, a ispred našeg Društva sudjelovale su stručna tajnica Svjetlana Pripeljaš i koordinatorica projekata i programa Nataša Hlaban. Osim našeg Društva, sastanku su sudjelovale predstavnice Zagorske razvojne agencije d.o.o.,  Mreže udruga Zagor i Savjeta za razvoj civilnog društva Krapinsko-zagorske županije, a ispred domaćina Thomas Pseiner  ispred saveza Alpe Adria, konzultant Thomas Stenitzer  te predstavnici udruge za samopomoć i udruge  za profesionalnu integraciju iz Koruške. Istaknuto je kako je u pripremi izrada višejezičnog priručnika  na temu razvoja civilnog društva  s primjerima dobre prakse.

Sudjelovanje na ovom skupu sufinancirala je Nacionalna zaklada za razvoj civilnog Društva.

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content