Vijesti

Naslovna » Vijesti » Svjetski Dan MS-a

Svjetski Dan MS-a

29.05.2013. je Svjetski dan multiple skleroze. Ovogodišnji Svjetski dan MS-a u znaku je šest mladih osoba oboljelih od multiple skleroze koji će sa svijetom podijeliti svoje iskustvo življenja s multiplom sklerozom.

Ovogodišnji slogan MS Svjetskog dana je “Koji je tvoj moto?”.

Moto Društva multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije je „Zajedno možemo sve“.

Na web stranicama Svjetskog dana multiple skleroze osobe iz cijelog svijeta postavljaju svoj moto življenja. Nije ograničeno da sudjeluju samo osobe s multiplom sklerozom već svi zainteresirani kako bi se podigla osviještenost o multipli sklerozi.

S obzirom na slogan “Koji je tvoj moto?” toga dana ćemo okupiti svoje članove i članove njihovih obitelji te će oni na balone punjene s helijem ispisivati svoj moto življenja s multiplom. Poruke prikupljamo putem facebook stranica Društva kao i mailom.

Toga dana organizirat ćemo na Glavnom Trgu u Zaboku (kod ljekarne) kratak program i točno u podne pustili balone kako bi se podigla osvješćenost o multipli sklerozi, kako ju još nazivamo „Bolest s tisuću lica“.

Stoga Vas ovi putem pozivamo da nas popratite i ovaj puta. Planiramo dolazak oko 11 sati kako bismo prikazali kratku izložbu naših radova, podijelit ćemo letke o multipli sklerozi, našim aktivnostima, te točno u podne bismo pustili balone sa porukama naših članova. Sve zajedno program bi trajao do 13 sati, a kasnije druženje u  našim prostorijama!

Svi ste pozvani!!!


Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content