Vijesti

Naslovna » Vijesti » Timski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju”

Timski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju”

13.7.2016 (6) (640x360)Dana 13.srpnja 2016. godine je u prostorijama Društva održan timski sastanak zaposlenika na projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” (HR.2.3.05-0008) kojeg Društvo provodi sa partnerima Udrugom Invalida Donja Stubica i Društvom multiple skleroze Varaždinske županije. Projekt je financiran iz Europskog socijalnog fonda, a u sklopu projekta zapošljava se devet osobnih asistenata za osobe s najtežom vrstom i stupnjem invaliditeta.
Na sastanku su prisustvovali zaposlenici na projektu i voditeljica projekta Svjetlana Pripeljaš. Neki od zaposlenika koriste godišnji odmor.
Voditeljica je svim prisutnima najavila natječaj za daljnje pružanje usluga osobne asistencije (koji je u najavi), a kojeg su nam predstavili u Hotelu Panorama, te su osobni asistenti zamoljeni da prikupljaju potrebnu dokumentaciju kako bi u trenutku objave natječaja imali sve spremno. Isto tako upoznati su sa svim problemima u provedbi, a oni su iznijeli svoja zapažanja u provedbi.

Ovakvi mjesečni sastanci služe za poboljšanje same usluge, kako bi usluga bila kvalitetna, bez ikakvih nedoumica, a sve u cilju poboljšanja kvalitete života korisnika/ica.13.7.2016 (9)

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content