Vijesti

Naslovna » Vijesti » Timski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka kanevosnom življenju”

Timski sastanak po projektu “Osobni asistent – ruka kanevosnom življenju”

Timski sastanak-9.5.2017 (5) (640x480)Društvo multiple skleroze Krapinsko – zagorske županije provodi mjesečne sastanke sa svojim zaposlenicima s ciljem poboljšanja kvalitete pružene usluge za primatelje usluge. Pa sukladno tome jučer je u prostorijama Društva održan sastanak sa osobnim asistentima koji su zaposleni na projektu “Osobni asistent – ruka ka neovisnom življenju” a koji se provodi u partnerstvu sa Udrugom Invalida Donja Stubica i Društvom multiple skleroze Varaždinske županije. Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda, a službeno je počeo 28.03.2017 i traje 24 mjeseca. U sklopu projekta 13 korisnika prima uslugu osobne asistencije i zaposleno je 13 osobnih asistenata na pola radnog vremena.

Timski sastanak-9.5.2017 (6) (640x480)Na sastanku su potpisane isplatne liste, predani izvještaji o radu za prethodni mjesec koji su ovjereni od strane samih korisnika i popunjena je dodatna dokumentacija koja je tražena od ugovornog tijela.

 

 

 

 

Timski sastanak-9.5.2017 (12) (640x480)

Voditeljica projekta je Svjetlana Pripeljaš koja je svim prisutnima pojasnila nejasnoće oko popunjavanja dokumentacije, zadala im rokove do kada trebaju prikupiti određene dokumente, te svakako ih pozvala i na daljnju suradnju.

 

lenta

Podijeli:

Pretraži

Najnovije objave

Skip to content